apabila anda tiada idea

apakah yang anda akan lakukan?

baru balik dari makan steamboat maeps buat kali ke 18 hahaha aku fikir nak blog pasal tu tapi kamera aku tadi tersimpan dalm poket je. jadi harus menunggu gambar2 dari kamera abang KI dahulu.

aku fikir nak blog pasal prof adam suhaimi dari IIUM pagi tadi yang baik hati dan experience aku jadi LO for something big. selalunye aku buat event kolej cikai2 je, bila naik event uni tiba-tiba rase gugup pon ade. tapi experience ape nak buat tu adelah. tapi aku rasa pasal aku xgrad tahun ni jadi aku xnak la buat entri konvokesyen. buat sakit hati je.

jadi aku ambil sekotak rokok yang aku baru beli dari shell percint lapan putrajaya dan menghala ke jamban. itu lah selalu nya yang aku akan lakukan untuk brain storming yang lebih berkesan, tanye la sape2 pon. serius berkesan.. hahaha

p/s kat bilik air nampak kucing buang air kat lobang jamban. hebat kucing ini. siapakah yang mengajar dia berak disana? aku nak ajar kucing ni flush pulak lah..

Advertisements

About najatayub

just another normal person doing normal things everyday but tries to get out of the ordinary.
This entry was posted in short and steady. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s