Author Archives: najatayub

About najatayub

just another normal person doing normal things everyday but tries to get out of the ordinary.

entri untuk berhenti merokok

aku paham ianya susah. lagi-lagi kalau dah bersama hampir sepuluh tahun, apalah sangat kalu nak dibandingkan dengan yang 3tahun itu.. eh silap yang 3 tahun itu sekarang ni a part of masa depan aku so kene respek la sedikit.. ada … Continue reading

Posted in random words in front of the pc | 1 Comment

i am a peacock let me fly?

pergi tengok, seronok!

Posted in muvie magik | Leave a comment

tweetup kenduri kahwin dan orang besar

baiklah ini cerita hujung minggu yang lalu dimana ada 2 event yang agak besar jugalah dalam hidup aku. #oct23rdtwtup pada hari sabtu dan walimah al-fadhil al-ramlee pada hari ahadnya. first time pergi tweetup atau meet-up tweeps lah kiranya, aku agak … Continue reading

Posted in random words in front of the pc | 3 Comments

macam tak nak cakap dengan saaya je

kenapa mesti cakap macam saaya xnak cakap dengan awak?

Posted in pick to rest | 2 Comments

balik ke rumah untuk membasuh baju

ya bunyinya memang sangat lame. dah besar-besar pon balik rumah basuh baju lagi? macam budak sekolah menengah je~suruh mak basuh ye? tak patut betul~ percayalah aku pun sebenarnya malas nak bawak baju banyak-banyak balik rumah tapi atas sebab-sebab tertentu tepaksalah … Continue reading

Posted in rolled over | Leave a comment

setengah jam sebelum exam

selalunya masa-masa begini orang akan terpacak dihadapan exam hall sambil membelek-belek nota, last minit study, dan bagi yang UP sikit, mereka akan duduk berpeluk tubuh sambil memandang gelagat manusia yang lain, konon kondifen la tu. tapi hari ni, setengah jam … Continue reading

Posted in rolled over | 1 Comment

sudah lama tidak menonton wayang

xde la lama sangat pon sebenarnya. tapi dah lama aku xrasa puas tgk wayang the last two movies i caught was 1. wall street, the money never sleeps the kind of stuff only the ones who watched the first movie … Continue reading

Posted in muvie magik | Leave a comment