Category Archives: bicara tentang makan

One fine Saturday Afternoon.

after going to sleep at 6am last night, i woke up approximately around one o’clock. it’s raining. not very fine afternoon i guess. theres a message on my phone saying. “jat aku pakai moto ko kejap ye?” ” jap no … Continue reading

Posted in bicara tentang makan, muvie magik, random words in front of the pc | Leave a comment

Antara RM20 paling berbaloi dalam hidup aku

12/7/2010 1930 mardi serdang Tiba tiba aku xde idea camne nak start entri nih, senang cerita steamboat kat restoran maeps tu memang best. Dengan RM20 korang boleh makan sebnyak mane yang korang mampu, kira macam all you can eat buffet … Continue reading

Posted in bicara tentang makan | 7 Comments

saya sangat suka!

thirst quencher yang sangat best.dah lame juga pokka xkuar bahan baru. tapi bile kuar mmg gempak! pandai die amik peluang dan masuk duel air teh yang sebelum nih banyak dikuasai oleh lipton dgn F&N season saje, tapi lipton dgn season … Continue reading

Posted in bicara tentang makan, pick to rest, wau! | Leave a comment

mari mengisi perut.

selepas balik dari penang, tak dapat di explen dgn sains mengape perut ini terase lapar sentiase.. bukan kerna aku xmakan langsung kat penang. kat penang makan cukup kot. lebih2 sehari 5kali. meriah bai… mungkin kerana nafsu ini menguasai diri agaknye.. … Continue reading

Posted in bicara tentang makan | 2 Comments