Category Archives: muvie magik

i am a peacock let me fly?

pergi tengok, seronok!

Posted in muvie magik | Leave a comment

sudah lama tidak menonton wayang

xde la lama sangat pon sebenarnya. tapi dah lama aku xrasa puas tgk wayang the last two movies i caught was 1. wall street, the money never sleeps the kind of stuff only the ones who watched the first movie … Continue reading

Posted in muvie magik | Leave a comment

kedai mamak sessions #3 – helme abd majid

Better known as yop, this conversation I have with Mr. yop sparks the question why Malaysian movies suck. It was half at the emirates and the score is 3-0 between arsenal and blackpool. Yop is an arsenal fan so this … Continue reading

Posted in muvie magik, random words in front of the pc | Leave a comment

One fine Saturday Afternoon.

after going to sleep at 6am last night, i woke up approximately around one o’clock. it’s raining. not very fine afternoon i guess. theres a message on my phone saying. “jat aku pakai moto ko kejap ye?” ” jap no … Continue reading

Posted in bicara tentang makan, muvie magik, random words in front of the pc | Leave a comment

500 days of summer

why it is so hard to find people who wants to go to the movies with me nowadays? one says “ xde cte bes la kat wayang sekarang” another says ” cam membazir je tgk wayang, baik donlod je” both … Continue reading

Posted in muvie magik | 3 Comments

inception

Hahaha aku dah tgk. Walaupon panggung itu hari sejuk nak mati. Ditambah dengan hujan pulak kat luar, tapi serius experience cte nih unik dan menarik. Aku bagi amaran awal2, nak tgk cte nih jangan bawak awek. aku x sexist ye..  … Continue reading

Posted in muvie magik | Leave a comment

buat aku tersenyum

kelmarin aku pergi lombong utk menonton wayang. aku lihat cerita inception itu sudah keluar. cerita Christopher Nolan ni katenye sangat mencabar minda. aku tgk kiri kanan aku, ade beberape kawan aku yang ikut same. ahhhh WTF, lain kali la tgk. … Continue reading

Posted in muvie magik, pick to rest, rolled over, short and steady | Leave a comment