Category Archives: random words in front of the pc

entri untuk berhenti merokok

aku paham ianya susah. lagi-lagi kalau dah bersama hampir sepuluh tahun, apalah sangat kalu nak dibandingkan dengan yang 3tahun itu.. eh silap yang 3 tahun itu sekarang ni a part of masa depan aku so kene respek la sedikit.. ada … Continue reading

Posted in random words in front of the pc | 1 Comment

tweetup kenduri kahwin dan orang besar

baiklah ini cerita hujung minggu yang lalu dimana ada 2 event yang agak besar jugalah dalam hidup aku. #oct23rdtwtup pada hari sabtu dan walimah al-fadhil al-ramlee pada hari ahadnya. first time pergi tweetup atau meet-up tweeps lah kiranya, aku agak … Continue reading

Posted in random words in front of the pc | 3 Comments

motivator? not exactly…

just something to mark the renovation of shreddedpaper.wordpress.com

Posted in random words in front of the pc | Leave a comment

Hello Boavista~

it was grieving a trojan horse in my s60? wow that is something new. trojan is nothing that i cant handle. plug in USB then came the problem, a certain somebody click on a folder and its just spread in … Continue reading

Posted in random words in front of the pc | Leave a comment

what i get from 2 weeks holidaying

najat ayub terharu melihat mezut ozil ucap selamat eid di twitter. it seems that i cant bring myself to use the pc at home. dont know why, is it because my brother keep playing starcraft:wings of liberty, or my little … Continue reading

Posted in random words in front of the pc | Leave a comment

this is sport centre

aku baru beli landon donovan dalam FM 10

Posted in random words in front of the pc | Tagged | Leave a comment

playlist saya hari ini #7 – dah lama tak pasang

tetibe cambest pulak lagu ni dan yang paling xboleh blah

Posted in random words in front of the pc | Leave a comment