Category Archives: rolled over

balik ke rumah untuk membasuh baju

ya bunyinya memang sangat lame. dah besar-besar pon balik rumah basuh baju lagi? macam budak sekolah menengah je~suruh mak basuh ye? tak patut betul~ percayalah aku pun sebenarnya malas nak bawak baju banyak-banyak balik rumah tapi atas sebab-sebab tertentu tepaksalah … Continue reading

Posted in rolled over | Leave a comment

setengah jam sebelum exam

selalunya masa-masa begini orang akan terpacak dihadapan exam hall sambil membelek-belek nota, last minit study, dan bagi yang UP sikit, mereka akan duduk berpeluk tubuh sambil memandang gelagat manusia yang lain, konon kondifen la tu. tapi hari ni, setengah jam … Continue reading

Posted in rolled over | 1 Comment

kenapa hari raya tidak menarik untuk orang bujang

1. sukar mendapat duit raya, btol kan? kalau agak2 dah besar2 tu jangan harap la nak dapat duit raya. ade la dapat satu dua sampul, itu pun dari adik beradik dan parents. usha dalam sampul campur2 ade la dalam rm10 … Continue reading

Posted in rolled over, wau! | 3 Comments

Oh, you’re so famous right?

Suddenly someone ask me, “Hey jat, who’s nisa hidayah? You mention her too much in your blog.” Wait….. hey I didn’t know you read my blog. 🙂 happy~ then i realizes Really? Did I mention her name too much? damn! … Continue reading

Posted in rolled over | Leave a comment

Demo Bastard bena!

I was sleeping. The time was 1530H; I’m being waked up by the constant sound of ‘pinging’ on my pc. Ok so I thought there is someone chatting because I just installed ym10 last night, the weird thing is, I … Continue reading

Posted in rolled over | 2 Comments

Oh! my Pc

Did I write my pc crash before? I’m sure i did. So here is, the new pc, nothing is new except for the motherboard, (msi mainboard murah punye) and the casing. Oh and I bought new creative speaker just to … Continue reading

Posted in pick to rest, rolled over, short and steady | Leave a comment

buat aku tersenyum

kelmarin aku pergi lombong utk menonton wayang. aku lihat cerita inception itu sudah keluar. cerita Christopher Nolan ni katenye sangat mencabar minda. aku tgk kiri kanan aku, ade beberape kawan aku yang ikut same. ahhhh WTF, lain kali la tgk. … Continue reading

Posted in muvie magik, pick to rest, rolled over, short and steady | Leave a comment