Category Archives: wau!

The Exam and The Parents

its that time of the year again, its the exam season, first it was UPSR last month and ongoing this week is PMR for form 3 students. next month is SPM kinda busy period for teachers all over the country … Continue reading

Posted in wau! | Leave a comment

worth to get exited people

higlights? liyana fizi the vegetarian live next tuesday, anyone up for it? links

Posted in bunyi-bunyian, wau! | Tagged | Leave a comment

kenapa hari raya tidak menarik untuk orang bujang

1. sukar mendapat duit raya, btol kan? kalau agak2 dah besar2 tu jangan harap la nak dapat duit raya. ade la dapat satu dua sampul, itu pun dari adik beradik dan parents. usha dalam sampul campur2 ade la dalam rm10 … Continue reading

Posted in rolled over, wau! | 3 Comments

Astro Soichi dan Blog beliau. (via BLOG REVIU KAYU. KAYU GILA BABEEE)

i dont even know this guy, but the pictures he takes is just astonishing. wow~ links in the original post Masuk sini, Konfem NGANGA. … Read More via BLOG REVIU KAYU. KAYU GILA BABEEE

Posted in wau! | Tagged , | Leave a comment

sekadar untuk memuaskan hati

Dah beli dan puas hati.

Posted in pick to rest, wau! | Tagged , , | 1 Comment

sesamee street front a band.

comel ape~

Posted in bunyi-bunyian, wau! | Tagged | Leave a comment

rapat kan saf~

Oh aku bukan nak berkhutbah kat sini. Aku cuma nak meluahkan perasaan je. Lagi pon aku nak lari sikit dari segala crap yang aku tulis selama nih. Pada hari jumaat yang lalu, time solat jumaat, ttbe aku rase pelik. Asal … Continue reading

Posted in random words in front of the pc, wau! | Leave a comment